NIEUWS

April 2024

Drieluik NPO 2 Oorlog is erfelijk

Helaas urgenter dan ooit…We hebben weer een bijzonder drieluik 'Oorlog is erfelijk' gemaakt. Met dank aan de persoonlijke, indrukwekkende en intense verhalen van: Evgeniy Levchenko en Isa Hoes. Sahar Meradji en Bert Woudstra. Hans Goedkoop en Naz Kawan. De drie afleveringen waarin zij in gesprek gaan met Natascha van Weezel zijn te zien op: 23 april, 30 april en 7 mei om 21:00 u bij de EO op NPO 2.

March 2024

NRC in beeld - publicatie

In de weekend bijlage van NRC is het fotoproject 'NO.11' over jongeren die een TBS straf uitzitten, gepubliceerd.

February 2024

Volkskrant Magazine - publicatie

Het fotoproject 'NO.11', over jeugd tbs'ers, is gepubliceerd in het Volkskrant Magazine.

June 2023

Award winning Atlanta Children's Film Festival

De film How Hannie are you, over Hannie Schaft heeft vannacht op het Atlanta's Children's Film Festival the Honorable Mention ontvangen.

May 2023

Hoe Hannie ben jij geselecteerd voor Atlanta Children's Film Festival

De jeugdfilm Hoe Hannie ben jij? is geselecteerd voor het Atlanta Children's Film Festival. De film zal in juni van dit jaar in Amerika te zien zijn .

April 2023

Drieluik 'Laat oorlog geen generaties duren' NPO 2

We hebben weer samen met War Child en de EO een bijzonder drieluik mogen maken voor NPO 2. In 'Laat oorlog geen generaties duren' gaat Hanneke Groenteman in gesprek met oorlogsslachtoffers en hun kinderen.

In aflevering 1 (23 april) vertellen Boudewijn de Groot en zijn dochter Caya over de impact van de Tweede Wereldoorlog. In aflevering 2 bespreken Debby Petter en haar dochter Sterre (30 april) de effecten van de Holocaust. En in de laatste aflevering (7 mei) praat Hanneke met de Afghaanse activiste Kamila Hamidy en haar dochter Morvarid over de gevolgen van de oorlog in Afghanistan.

February 2023

Eervolle vermelding film festival in Parijs

November 2022

Winnaar Chicago International Children's Film Festival

October 2022

Winnaar Children's International Film Festival of Wales

October 2022

Vier nominaties in Wales voor de jeugd film over Hannie Schaft

Na de verschillende filmfestivals in New Dehli, Toronto en Chicago is de jeugdfilm over Hannie Schaft nu ook geselecteerd bij The Children’s International Film Festival of Wales. Met maar liefst 4 nominaties: Best Documentary, Best Scientific & Educational, Best Animated en Best Film.

September 2022

Nous, Collégien foto expositie onder de rook van Parijs

Nous, Collégien heet mijn foto expositie die in het dorpje Collégien, onder de rook van Parijs, wordt gehouden.

We kunnen geen verbinding met elkaar aan gaan als we niet weten wie onze buurman is. Dat is het uitgangspunt van deze buiten tentoonstelling die in opdracht van de gemeente Collégien is gemaakt.

September 2022

Hannie Schaft geselecteerd filmfestival Chicago

De film Hoe Hannie ben jij? is na de filmfestivals in New Dehli en Toronto nu ook geselecteerd voor Chicago International Children’s Film Festival (CICFF39). In november van dit jaar zal de film daar te zien zijn. Meer informatie volgt nog.

September 2022

Film over Dolf Henkes bij RTVRijnmond

September 2022

Kijken, alsmaar stil kijken in première

Tijdens de Rotterdamse Wereldhavendagen is de film over kunstenaar Dolf Henkes ‘Kijken, alsmaar stil kijken’ in première gegaan. Verhalenhuis Belvédère en Stichting Henkes hebben de kunstenaar tijdens het driedaagse evenement Boulevard Katendrecht in het zonnetje gezet.

In de film wordt het persoonlijke verhaal van Henkes (1903-1989) verteld en zijn relatie met de stad Rotterdam, de haven, de kunst, de wijk Katendrecht en Curaçao van vroeger tot nu.

April 2022

Oorlog is erfelijk NPO 1

De EO brengt op 3, 4 en 5 mei in samenwerking met War Child het drieluik ‘Oorlog is Erfelijk’ op NPO 1. Hierin vertellen bekende Nederlanders als Geert Mak, Blaudzun, Arnon Grunberg en Frédérique Spigt openhartig over de gevolgen die oorlog in hun leven heeft. Het drieluik is gemaakt door regisseur Deborah van Dam en journalist Natascha van Weezel. De uitzendingen zijn ook te zien op NPOstart.

February 2022

Dolf Henkes - Kijken, alsmaar stil kijken

De film over de markante Rotterdamse kunstenaar Dolf Henkes is inmiddels afgerond. Kijken alsmaar stil kijken, zal in de herfst van 2022 in première gaan.

September 2021

Spraakmakers NPO radio 1

Op de dag van de première van de jeugd docu-film 'Hoe Hannie ben jij?', is Jeroen Pliester te gast bij het radio 1 programma Spraakmakers.

Het interview met de voorzitter van de Nationale Hannie Schaft Stichting is hier te beluisteren.

August 2021

Première Hannie Schaft

Op 15 september gaat de docu-film 'Hoe Hannie ben jij?' in première in het filmtheater Tuschinski in Amsterdam. De première vindt plaats in de stad waar Hannie Schaft heeft gestudeerd en waar zij in haar laatste cel zat, alvorens zij op 17 april 1945 werd gefusilleerd.

De film verbindt het Verzetsverhaal en drijfveren van een jonge vrouw toen met verhalen van nu. Opkomen voor vrijheid en inclusiviteit; er staan als het erop aankomt.

July 2021

'Hoe Hannie ben jij' in lespakket

'Hoe Hannie ben jij?' is een docu-film over Hannie Schaft, beter bekend als ‘het Meisje met het Rode Haar’, die tijdens de Tweede Wereldoorlog als één van de weinige vrouwen deel uit maakte van het gewapende verzet tegen de Duitse bezetter.

De film verbindt het Verzetsverhaal en drijfveren van een jonge vrouw toen met verhalen van nu. Opkomen voor vrijheid en inclusiviteit; er staan als het erop aankomt.  De film wordt ook onderdeel van een te ontwikkelen lesprogramma op basisscholen. Jong geleerd, oud gedaan.

September 2020

Hannie Schaft jaar

Vanaf november 2020 zal er op verschillende manieren stil gestaan worden bij Hannie Schaft, de jonge vrouw die moed en durf heeft getoond en onbaatzuchtig opkwam voor een ander. Met een grootse viering, een speciaal geschreven lied en een film. De film is in handen van regisseur Deborah van Dam en verschijnt in april 2021.

September 2020

Hannie Schaft 100 jaar

De Nationale Hannie Schaft Stichting heeft vandaag de 100e geboortejaar van Nederlands bekendste verzetsstrijdster gevierd: Hannie Schaft. Ook wel bekend als het meisje met het rode haar. Met een feest in het Haarlemse Kenaupark voor scholieren van de Hannie Schaft School, is daarmee het Hannie Schaft Jaar ingeluid.

April 2020

Liesbeth List - Heb me lief

Ter nagedachtenis aan de zangeres Liebeth List, zendt NPO Extra de documentaire Liesbeth List - Heb me lief uit. De documentaire voor het Uur van de Wolf trok in 2006 zeer veel kijkers en wordt tot op de dag van vandaag gememoreerd. Niet alleen door trouwe fans, maar zeker ook door kijkers die door de ontwapende, lieve en humorvolle grande dame, verliefd werden op haar bijzondere wezen.

April 2020

Liesbeth List - Heb me lief recensie Trouw

De film Liesbeth List- Heb me lief is terug te zien op NPO Plus. Een intieme over een totaal onbekende kant van de zangeres, was destijds de kop in TROUW.

March 2020

Ode aan Liesbeth List op radio 5

In het radio 5 programma Volgspot wordt twee uur lang stil gestaan bij het overlijden van Liesbeth List. In deze ode aan de zangeres zijn vele unieke fragmenten te horen en vertellen o.a Bas Heijne, Sylvester Hoogmoed, Leonie Jansen en Deborah van Dam over hun speciale band met de grande dame de la chanson.

January 2020

We Zien Ons in de prijzen

De documentaire serie We Zien Ons heeft de prijs Lievelingsfilm op het Limburgs Film Festival gewonnen.

December 2019

We Zien Ons 3e beste tv-programma van 2019 volgens NRC

Een mooie afsluiting van een bijzonder jaar: 'We zZien Ons' 3e in het lijstje van de beste tv programma's van het jaar volgens NRC!!

November 2019

Muziek We zien ons op spotify

De mooie muziek van de serie We Zien Ons, gecomponeerd door Martijn de Man, is nu te downloaden op spotify.

September 2019

We zien ons in de media

In verschillende radioprogramma’s is er aandacht geweest voor de serie We Zien Ons.
In het VPRO cultuurprogramma Nooit Meer Slapen is Deborah van Dam een uur lang in gesprek met Pieter van der Wielen.
Ook in het NPO 4: ‘De ochtend van 4’ is er stil gestaan bij de serie We Zien Ons.
En in het KRO-NCRV radioprogramma Volgspot waren zowel componist Martijn de Man als Deborah van Dam te gast.

August 2019

Recensies We zien ons

De kop is eraf van de 6 delige docu serie We Zien Ons. Met mooie recensies tot gevolg:
Arjen Fortuin in NRC, Walter van der Kooi in de Groene Amsterdammer en Emma Curvers in de Volkskrant. Ook in de column van Frank Heinen (de Volkskrant) werd de serie besproken.

August 2019

We Zien Ons 6 delige documentaire serie

Vanaf 27 augustus zendt HUMAN de 6-delige serie We Zien Ons uit. Over achterblijvers en doorzetters in de Geleense wijk Lindenheuvel.

December 2018

KUYT winnaar Golden Paladin Award Best Football film 2018

De film KUYT heeft in Palermo de Golden Paladin Award gewonnen voor de best football film 2018.

October 2018

KUYT genomineerd bij Sportfilmfestival Palermo

De film KUYT dingt in drie categoriën, best soundmix, best picture en best football film, mee voor de Golden Paladin Award 2018. Op 9 december wordt de winnaar, tijdens het internationale sportfilmfestival Palermo, bekend gemaakt.

March 2018

2018 jubileumjaar Van Gogh Museum en a.s.r.

Tien jaar geleden mochten wij onze eerste opdracht doen voor het Van Gogh Museum en het verzekeringsbedrijf a.s.r. (voorheen Fortis). We zijn trots dat we nu, 2 lustra verder, nog steeds beide partijen tot onze klant mogen rekenen.

February 2018

Vrouw & Media

Deborah van Dam is één van de twintig vrouwen uit de media die komend jaar bij Vrouw & Media een mentee zal coachen.
Vrouw & Media, het netwerk voor vrouwen in de journalistiek, heeft tot doel ervaren mentoren uit de journalistiek te koppelen aan de nog wat minder ervaren metees om zo tot een professioneel hoger niveau te komen.
Mentoren als Xandra Schutte, Janine Abbring en Marieke Bakker zullen dit jaar van de partij zijn.

January 2018

KUYT Nederlandse inzending Emmy en Rockie Awards

De NPO heeft bekend gemaakt KUYT in te gaan zenden voor de Internationale Emmy Award (Amerika) en de Rockie Awards (Canada).
Naast KUYT, zullen ook Pilotenmasker en De wereld van Puk, Nederland gaan vertegenwoordigen in de categorie documentaire.

October 2017

Nu te koop: DVD KUYT

Vanaf heden is de DVD van de film KUYT te bestellen bij Bol.com.
Naast de film staan er vele extra's op. Zoals niet eerder vertoonde scènes bij de familie Kuyt thuis, Dirk Kuyt in Liverpool en maar liefst 10 minuten extra materiaal van de schaaluitreiking in De Kuip.

October 2017

KUYT breekt record aantal kijkers

De film KUYT heeft zondag 16 oktober maar liefst 1,543 miljoen kijkers getrokken. Han Lips van Het Parool heeft blikt in een scherpe column terug op de uitzending.
Hoeveel kijkers er naar uitzendinggemist hebben gekeken wordt later bekend gemaakt.

October 2017

Dirk Kuyt en Deborah van Dam bij RTL Late Night

Vrijdag 13 oktober schuiven Dirk en Deborah aan bij Humberto Tan in het programma RTL Late Night om over de film KUYT te praten.

October 2017

KUYT leeft in Rotterdam

Afgelopen week trokken weer honderden fans van het Legioen naar Pathe de Kuip om naar KUYT te kijken.
Het Algemeen Dagblad heeft daarnaast een pagina lang gewijd aan de film en Deborah.

October 2017

Extra voorstelling KUYT in Pathé

Door het grote succes van de film KUYT heeft Pathé De Kuip extra voorstellingen ingepland.
Zolang de zalen nog vol zitten, is Pathé voornemens KUYT te laten draaien.

September 2017

TV Show: Het Nederlands Film Festival

Na de uitreiking van de Gouden Kalveren voor de beste Nederlandse filmprestaties in het afgelopen jaar sluit Ivo Niehe in de TV Show het Nederlands Film Festival af met bijzondere gesprekken. Daarin ook aandacht voor de film KUYT.

September 2017

Column Fidan Ekiz over KUYT

Columniste Fidan Ekiz heeft in het AD een treffende stuk geschreven over KUYT. Ook collega Sjoerd Mossou heeft zijn gedachten over de film in een column verwerkt.

September 2017

Media bij de première KUYT

Ook van de première KUYT hebben verschillende tv programma’s en kranten verslag gedaan. Zoals in NOS Nieuwsuur, bij RTL Boulevard, RTV Rijnmond, ShowNieuws en in het AD.

September 2017

De film KUYT in de pers

In aanloop naar de première is er veel over KUYT gesproken en geschreven.
Op Radio 538 Evers Staat Op is Dirk Kuijt te horen en op Radio 100% NL en Radio Veronica wordt Deborah van Dam geïnterviewd. Ook MetroNieuws heeft een artikel gewijd aan de film.

September 2017

Veel persaandacht KUYT

Nog voordat de première van KUYT is geweest, krijgt de film al de nodige aandacht in de pers.
Een lang stuk in De Volkskrant en De Telegraaf. Een mooi artikel op Biografieportaal.
Komende week zijn Dirk Kuijt en Deborah van Dam te gast bij De Wereld Draait Door.

September 2017

De 7 Gouden Vragen Aan...

Het Nederlands Film Festival maakt zich op voor haar 37e editie. In de twee wekelijks rubriek 7 Gouden Vragen Aan is dit keer Deborah van Dam aan het woord.

August 2017

KUYT

De documentaire KUYT, geselecteerd voor de Gouden Kalf Competitie, gaat 21 september in première op het Nederlands Film Festival. Hij is ook te zien op 21 september in Pathé De Kuip in Rotterdam. Op zondag 15 oktober is de film te zien bij BNNVARA NPO1 om 21.20 uur.

June 2017

Van Gogh Museum

In het najaar opent bij het Van Gogh Museum de tentoonstelling ‘Nederlanders in Parijs, 1789-1914’.
De tentoonstelling focust op de artistieke uitwisseling tussen Franse en Nederlandse kunstenaars in Parijs. Dit artistieke dialoog wordt belicht aan de hand van acht Nederlandse kunstenaars. De film die wij bij deze levendige tentoonstelling maken is te zien in de hoofdzaal van de expositie.

April 2017

Open Joodse Huizen

Op 4 mei, tijdens Open Joodse Huizen, opent de J.J. Viottastraat 36 haar deuren voor het publiek.
Het voorname vooroorlogse leven van de weggevoerde Familie Korijn: een huis met een bijzonder interieur en verhaal. Nazaat Rob Korijn en documentairemaker Deborah van Dam zullen bij de presentatie aanwezig zijn.

October 2016

The Baby in de Verenigde Staten

De documentaire The Baby is opgenomen in de Next Generations Holocaust Film Series in Amerika.
In de maanden oktober en november wordt The Baby op verschillende plekken in Florida vertoond.

April 2016

Gastcollege Fontys Hogeschool Journalistiek

In april zal Deborah van Dam op uitnodiging van de Hogeschool Journalistiek een gastcollege verzorgen. Tijdens de minor audiovisual storytelling wordt, op basis van documentaire De Baby, ingegaan op het maken van documentaires.

March 2016

Korte documentaire renovatie a.s.r.

Drie jaar lang hebben we de renovatie van het karakteristieke gebouw van a.s.r. in Utrecht gevolgd.
In de maand maart zijn de laatste filmopnames. Het kantoor dat op een duurzame manier herbouwd is en lovende reacties krijgt, staat centraal in deze opdrachtfilm.

January 2016

The Baby tijdens Conferentie ESTD

Op het European Society for Trauma and Disssociation (ESTD) zal de film The Baby vertoond worden.
De Nederlandse psychotraumatoloog Onno van der Hart en de Engelse psychotherapeut Orit Baduk Epstein zullen een workshop geven met daarin ruimte voor vragen aan de regisseur Deborah van Dam en researcher Martine van Poeteren.

November 2015

Lichte zeden Van Gogh Museum

De spraakmakende tentoonstelling Lichte zeden gaat vanaf 19 februari 2016 van start. Lichte zeden is een samenwerking met Musée d’Orsay, Parijs. Nooit eerder werd de verbeelding van prostitutie in de Franse negentiende-eeuwse kunst zo uitgebreid belicht. Vier fascinerende thema’s nemen u mee naar het Parijs van de negentiende eeuw. Wij maken hiervoor de tentoonstellingsfilm.

August 2015

Munch : Van Gogh

Vanaf eind september is de bijzondere tentoonstelling Munch : Van Gogh te zien in het Van Gogh Museum. Edward Munch en Vincent van Gogh blijken in hun werk en leven veel overeenkomsten te hebben gekend. Hierover gaat de tentoonstellingsfilm die wij hebben gemaakt. Vanaf eind september is de film in het Van Gogh museum.

July 2015

Oude Bomen in Macedonie

Oude Bomen is geselecteerd voor het interessante Manaki Brothers Internatiopnal Cinematographers Film Festival.
Het festival vindt van 18 - 27 september in Bitola plaats. Naast de vertoning van de film zal Deborah van Dam samen met Martine van Poeteren een workshop geven over de rol van research.

May 2015

De Baby 4/5 mei programmering

In LAB 111 wordt in het kader van de 4/5mei programmering De Baby vertoond. Op beide dagen om 18.20u.

February 2015

De Baby in het theater Amsterdam

Op 10 maart wordt De Baby vertoond in Theater Amsterdam, het theater waar Anne de musical te zien is.
Om 19.30 uur opent het theater haar deuren. Na afloop is er een Q&A met de regisseur Deborah van Dam.

December 2014

Oude Bomen herhaald

Oude Bomen wordt uitgezonden op zaterdag 27 december om 17.35 uur op NPO 2.

November 2014

The Baby in London

De documentaire The Baby wordt in het weekend van 15 november vertoond op een congres over psychotherapie. In the Bowlby Centre in London zal de film aanleiding zijn voor verschillende wetenschappelijke discussies.

October 2014

Oude Bomen openingsfilm KIDFA

Op 10 november begint weer het jaarlijkse KIDFA. Het filmfestival van de bekende kunstenaars sociëteit De Kring opent dit jaar met Oude Bomen.

May 2014

Otto Frank belangrijke rol in De Baby

Otto Frank speelde een belangrijke rol in de documentaire De Baby. De vader van Anne Frank, was in staat om na het overlijden van zijn hele gezin, toch nog te zorgen voor anderen. Dat blijkt uit het verhaal van Anneke Kohnke, die door inzet van Otto uiteindelijk met haar familie herenigd werd. De familie Frank was bevriend met de familie Kohnke en deelde de passie voor muziek getuige hun gezamenlijke bezoek bij een huisconcert, vlak voordat ze in het Achterhuis onderdoken.

March 2014

Drie films in Plantage Filmfestival

Op 8 maart staat het werk van Deborah van Dam centraal in het Plantage Filmfestival in Amsterdam. Tijdens dit festival worden 3 films van Deborah vertoond. Daarnaast zullen er aan de hand van een interview met de maakster uiteenlopende fragmenten te zien zijn. Dit alles in Studio Desmet.

December 2013

The Baby in Amerika en Australië

The Baby is geselecteerd op het grote Atlanta Jewish Film Festival. Op 5 februari  is de film aldaar te zien.
En in januari wordt The Baby getoond op het Jewish International Film Festival in Melbourne.

November 2013

De Baby in De Fabriek Zaandam en bij het KIDFA

Op vrijdag 1 november zal De Baby worden vertoond in De Fabriek in Zaandam. Na afloop zal er een gesprek zijn met de samensteller van het programma Judith Vreriks en Deborah van Dam.
Op 16 november zal De Baby ook te zien zijn bij het KIDFA. Het film festival, dat sociëteit De Kring jaarlijks voorafgaand aan het IDFA, organiseert.

November 2013

The Baby in Jakarta

The Baby is geselecteerd voor Erasmus Indocs in Jakarta. Het film festival wordt in november gehouden.

August 2013

De Baby geselecteerd Gouden Kalf Competitie

Verheugd zijn wij dat De Baby geselecteerd is voor de Gouden Kalf Competitie bij het Nederlands Film Festival 2013. Meer informatie hierover volgt nog.

August 2013

Nieuw ontdekt schilderij Van Gogh

Zonsondergang bij Monmajour heet het nieuw ontdekte schilderij van Vincent van Gogh.
Deze ontdekking hebben wij in opdracht van het Van Gogh Museum in beeld gebracht.

July 2013

The Baby in Macedonië

The Baby is geselecteerd voor het kleine maar belangrijke Manaki Brothers Internatiopnal Cinematographers Film Festival. Dit festival vindt plaats van 14-20 september in Bitola Macedonia.

May 2013

Radio Kunststof en Dichterbij Nederland

Deborah is op 1 mei een uur lang te gast in het mooie radioprogramma Radiokunststof op radio 1.
Op 3 mei schuift Deborah aan tafel bij Dichterbij Nederland op radio 5.

May 2013

Tentoonstelling Van Gogh aan het Werk

In opdracht van Antenna International hebben wij verschillende korte films gemaakt voor de multimediatour die te verkrijgen is bij de tentoonstelling Van Gogh aan het Werk.

May 2013

Eervolle Vermelding Nipkow

De documentaire De Baby heeft de eervolle vermelding gekregen van de jury van de Nipkowschijf!!

April 2013

DVD De Baby

Vanaf 7 mei komt de DVD van De Baby in de winkels te liggen. U kunt de DVD hier bestellen.

April 2013

Deborah te gast bij omroep MAX

Op woensdag 17 april besteedt Tijd voor Max ruim aandacht aan De Baby die op 4 mei wordt uitgezonden.

April 2013

Uitzending De Baby

Op nationale herdenkingsdag 4 mei wordt De Baby uitgezonden om 22.36 uur op Nederland 2.

March 2013

The Baby geselecteerd in Amerika

The Baby beleeft haar Noord Amerikaanse première tijdens het Full Frame Documentary Film Festival in Durham.

February 2013

Recensie The Baby in Duitsland

In de wekelijkse krant Judische Allgemeine staat een mooi stuk over The Baby geschreven door journalist Tobias Müller.

December 2012

Hanneke Groenteman interviewt Deborah van Dam

Zaterdag 8 december organiseert Rialto een speciale vertoning met een Q&A onder leiding van Hanneke Groenteman.

December 2012

Gemiddeld 4 sterren voor De Baby

De Baby krijgt erg goede recensies. Zowel De Filmkrant, Moviescene,Spits, filmtotaal, NRC, Het Parool, Trouw en de Volkskrant belonen de film met 4 tot 5 sterren.

December 2012

In de top 10 van de IDFA Audience Award

Van de 307 internationale films werd The Baby eervol 10e bij de Publieksfavorieten!!!!!

December 2012

Q&A in De Balie met Ad van Liempt

Op 20 december in De Balie wordt de aftrap gedaan voor de filmtheaterprogrammering van De Baby.
Gastheer Dirk van der Straaten zal zowel Ad van Liempt als Deborah van Dam over De Baby interviewen en ook de Q&A begeleiden.

December 2012

Te gast bij VPRO De Avonden

Op 16 december schuift Deborah van Dam aan tafel bij het radioprogramma VPRO De Avonden.

November 2012

De Baby op Nu.nl

In verschillende kranten als NRC Handelsblad, AD, Parool en de Spits zijn artikelen geplaatst over De Baby.
Hier het stuk op nu.nl.

November 2012

Sonja Barend kiest The Baby

Sonja's Keuze: Wel heel bijzonder dat Sonja Barend van alle films op het IDFA onze film The Baby heeft gekozen voor de IDFA & VARAgids documentaire special!

November 2012

Te gast bij radioprogramma Casa Luna

Woensdag 14 november zal direct na de openingsavond van het IDFA Deborah te gast zijn bij het radioprogramma Casa Luna van de NCRV. Gedurende drie kwartier praat presentator Hijlco Span met Deborah van Dam over The Baby. Het programma is te beluisteren op radio 1 van 24.00 - 02.00 u.

October 2012

The Baby op het IDFA

Het is officieel: The Baby is geselecteerd voor IDFA Competition for Dutch Documentary 2012.