No items found.

Khalili de nieuwe kerk Amsterdam

Museum

In De Nieuwe Kerk in Amsterdam zijn hoogtepunten te zien van één van de beroemdste verzamelingen islamitische kunst ter wereld. Passie voor perfectie toont bijna 500 meesterwerken uit de collectie van professor Nasser D. Khalili. De tentoonstelling wordt vormgegeven door Siebe Tettero.

6 korte films voor Khalili App
De Nieuwe Kerk Amsterdam

In opdracht van Antenna Audio hebben wij het videomateriaal verzorgd voor de 'Khalili App'te downloaden bij de App Store.

In de winter van 2010/2011 laat De Nieuwe Kerk in Amsterdam hoogtepunten zien van een van de beroemdste verzamelingen islamitische kunst ter wereld. Passie voor perfectie toont bijna 500 meesterwerken uit de collectie van professor Nasser D. Khalili. Van 11 december 2010 tot en met 17 april 2011 schitteren rijk versierde manuscripten en korans, schilderijen, textiel, goud, juwelen, keramiek, glaswerk, lak- metaal- en houtsnijwerk in De Nieuwe Kerk in Amsterdam.

De tentoonstelling wordt vormgegeven door Siebe Tettero, onder andere bekend van zijn werk voor het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum Amsterdam en het ontwerphuis Viktor & Rolf.Credits
Creative Manager en Productie: Gus Maussen Antenna International
Regie: Deborah van Dam
Camera: Mark Bakker
Montage: Aart-Jan Aantjes en Mark Luigjes